KADROMUZ

ÖMER BURGAÇ - Okul Müdürü

Hatay ili Dörtyol İlçesi Kuzuculu mahallesinde doğdu.İlkokulu Kuzuculu Fevzi Çakmak İlkokulu ortaokulu Kuzuculu Ortaokulunda okuduktan sonra ilçede derece yaparak Karaman Ermenek Öğretmen Lisesini kazandı.2. yılında Osmaniye Hasan Aybaba Anadolu Öğretmen Lisesine geçiş yaparak oradan mezun oldu.Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünde tamamladıktan sonra Portakal Çiçeği Anaokulunda ücretli öğretmenlik yaparak basladığı meslek hayatına Özel Anaokulu Müdürlüğünde devam eden Ömer BURGAÇ 2014 yılında Şanlıurfa Viranşehir Rahime Hatun Anaokuluna atanarak devlet kadrosuna geçti.İlçemizde birçok anaokulunda çalışan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro biriminde görevyapan Ömer BURGAÇ 01.10.2019 tarihi itibari ile okulumuza Okul Müdürü olarak görevlendirildi.

Hatay´da İLK SOKAK KÜTÜPHANESİ, İLK RESFEBE FAALİYETLERİ gibi birçok ilke imza atan Ömer Burgaç ´ın Okul Öncesine ve erken çocukluk dönemine dair birçok  köşe yazısı bulunmaktadır.

E-Posta